Sekcja Studencka Oddziału Gdańskiego
Polskiego Towarzystwa Chemicznego

„Hybryda”

Wy­kład „Bio­tech­no­lo­gia, z czym to się je?”

4 pa­ździer­ni­ka 2011

Ka­ta­rzy­na Krysz­czuk

W dniu 4.10.2011 w ra­mach wy­kła­du z przedmio­tu Pod­sta­wy bio­lo­gii człon­ko­wie SSOGPTChem „Hy­bry­da” Ja­kub Gryn­da, Agniesz­ka Ko­wal­ska i Ka­ta­rzy­na Krysz­czuk wy­gło­si­li pre­zen­ta­cję pt. „Bio­tech­no­lo­gia, z czym to się je?”. Jest to już na­sza co­rocz­na tra­dy­cja przed­sta­wia­nie go przed stu­den­ta­mi I ro­ku Bio­tech­no­lo­gii, jed­nak w tym ro­ku w związ­ku ze zmia­ną pro­gra­mu wy­gło­si­liśmy go dzię­ki uprzej­mo­ści dr Gra­cja­ny Kle­in. Mie­li­śmy oka­zję za­pre­zen­to­wać stu­den­tom pod­sta­wo­we za­gad­nie­nia ja­ki­mi bę­dą zaj­mo­wać się w przy­szło­ści.